Публікація:
Методика дослідження витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі

dc.contributor.authorОстапенко, Яна Олександрівнаuk
dc.date.accessioned2025-01-03T12:01:15Z
dc.date.available2025-01-03T12:01:15Z
dc.date.issued2011
dc.description.abstractУ статті розкрито актуальність аналізу витрат на виробництво та собівартості продукції на сучасному етапі розвитку економіки промисловості України, визначено необхідність застосування найпоширеніших методів аналізу на промислових підприємствах, описані переваги і недоліки застосовуваних методів на основі узагальнення економічної та наукової літератури. Розглянуто проблеми проведення аналізу витрат на виробництво та собівартості продукції на підприємствах харчової галузі. Автором зроблені відповідні висновки щодо застосування методів аналізу на виробничих підприємствах і надано пропозиції щодо вдосконалення аналізу витрат на виробництво і собівартості продукції. uk
dc.description.abstractThe article shows the relevance of the analysis of production costs and production cost price at the present stage of economic development of Ukrainian industry, the need to use the most common methods of analysis at industrial enterprises is determined, the advantages and disadvantages of the methods based on the generalization of economic and scientific literature are described. The problems of analysis of production costs and production cost price in food industry are considered. The author has made relevant conclusions on the application of analysis techniques at anufacturing plants and suggests the ways of improving the analysis of production costs and production cost price.en
dc.identifier.citationОстапенко Я. О. Методика дослідження витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі / Я. О. Остапенко // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія: Економічні науки. – 2011. – Вип. 28 (1), Ч. 1. – С. 140–143.
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-9386-2237
dc.identifier.urihttps://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/3913
dc.language.isouk_UA
dc.publisherЧеркаський державний технологічний університет
dc.relation.ispartofseriesЕкономічні науки.; Вип. 28 (1), Ч. 1.
dc.subjectаналіз витратна виробництвоuk
dc.subjectперспективний аналізuk
dc.subjectретроспективний аналізuk
dc.subjectметоди аналізуuk
dc.subjectспособи аналізуuk
dc.subjectmanufacture costs analysisen
dc.subjectprospective analysisen
dc.subjectretrospective analysisen
dc.subjectmethods of analysisen
dc.subjectpractices of analysisen
dc.titleМетодика дослідження витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication74998758-deac-40e9-96da-1a98698d3dbc
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery74998758-deac-40e9-96da-1a98698d3dbc

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
statya_2011_IR_2768.pdf
Розмір:
435.2 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
1.71 KB
Формат:
Item-specific license agreed to upon submission
Опис:

Колекції