Публікація:
Облік витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі як складова реформованого бухгалтерського обліку

dc.contributor.authorОстапенко, Яна Олександрівнаuk
dc.date.accessioned2024-12-20T08:28:04Z
dc.date.available2024-12-20T08:28:04Z
dc.date.issued2008
dc.description.abstractУ статті розкрито актуальність обліку витрат на виробництво та собівартості продукції на сучасному етапі розвитку економіки України, доведено необхідність його проведення на промислових підприємствах. На основі узагальнення законодавчої та нормативної бази, економічної та наукової літератури, надано критичну оцінку сучасному обліку витрат на виробництво. Розглянуто; проблеми обліку витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі в результаті реформування бухгалтерського обліку. uk
dc.description.abstractThe article reveals the relevance of accounting for production costs and cost of production costs at the present stage of development of the Ukrainian economy, the necessity of the necessity of its implementation at industrial enterprises. On the basis of generalization of the legislative and regulatory framework, economic and scientific literature, a critical assessment of modern production cost accounting is given. The problems of accounting for production costs and production costs are considered of the food industry as a result of accounting reform.en
dc.identifier.citationОстапенко Я. О. Облік витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі як складова реформованого бухгалтерського обліку / Я. О. Остапенко // Економіка: проблеми теорії та практики : зб. наук. пр. / Дніпроп. нац. ун-т ; редкол. : А. А. Покотілов (голов. ред.) [та ін.]. – Дніпропетровськ : ДНУ, 2008. – Вип. 245: В 5 т. – Т. 5. – С. 926–933.
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0002-9386-2237
dc.identifier.urihttps://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/3812
dc.language.isouk_UA
dc.publisherДніпропетровський національний університет
dc.relation.ispartofseriesВип. 245: В 5 т. – Т. 5.
dc.subjectоблік витрат за елементамиuk
dc.subjectоблік витрат за статтями калькуляціїuk
dc.subjectкалькулювання собівартості продукціїuk
dc.subjectоб'єкт калькулюванняuk
dc.subjectcost accounting by elementsen
dc.subjectcost accounting by items costinguk
dc.subjectcosting of productsuk
dc.subjectcosting objectuk
dc.titleОблік витрат на виробництво та собівартості продукції харчової галузі як складова реформованого бухгалтерського обліку
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication74998758-deac-40e9-96da-1a98698d3dbc
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery74998758-deac-40e9-96da-1a98698d3dbc

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
statya_2008_IR_2670.pdf
Розмір:
320.43 KB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
1.71 KB
Формат:
Item-specific license agreed to upon submission
Опис:

Колекції