Публікація:
Товарознавство продовольчих товарів. Частина 2

dc.contributor.authorЧорна, Тетяна Миколаївнаuk
dc.date.accessioned2025-10-29T07:04:32Z
dc.date.issued2024
dc.description.abstractУ навчальному посібнику висвітлено питання другого змістового модуля навчальної дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» – «Товари тваринного та комбінованого походження», що стосуються споживних властивостей, класифікації та основних засад формування асортименту, вимог до якості, дефектів і можливих способів фальсифікації харчових жирів, молока й молочних продуктів, м’яса та м’ясних товарів, яєць пташиних і продуктів їхньої переробки, риби й рибних товарів, харчових концентратів.uk
dc.identifier.citationЧорна Т. М. Товарознавство продовольчих товарів. Частина 2 : навчальний посібник / Т. М. Чорна ; Державний податковий університет. – Ірпінь, 2024. – 224 с.
dc.identifier.isbn978-966-337-750-6
dc.identifier.orcidhttps://orcid.org/0000-0001-9923-8737
dc.identifier.urihttps://ir.dpu.edu.ua/handle/123456789/5903
dc.language.isouk
dc.publisherДержавний податковий університет
dc.subjectпродовольчі товариuk
dc.subjectтоварознавство продукти харчуванняuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjectм’ясні товариuk
dc.subjectпродукти переробкиuk
dc.subjectрибні товариuk
dc.titleТоварознавство продовольчих товарів. Частина 2
dc.typeBook
dspace.entity.typePublication
relation.isAuthorOfPublication9869b748-c75d-4426-84d0-da585dd13acf
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery9869b748-c75d-4426-84d0-da585dd13acf

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
Chorna_Tovaroznavstvo_prodovolchykh_tovariv_Ch2_2025.pdf
Розмір:
42.2 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
3.21 KB
Формат:
Item-specific license agreed to upon submission
Опис: