Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Факультет соціально-гуманітарних технологій, спорту та реабілітації за Автор "Kharchenko Yuliya Ihorivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення процесу управління якістю в готельно-ресторанній індустрії(Ірпінь, 2024) Харченко Юлія Ігорівна; Kharchenko Yuliya IhorivnaВ кваліфікаційній роботі визначено сутності поняття «якість» та система показників якості послуг; розглянуто сутність, значення та особливості готельних послуг; проведено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища готельного підприємства; розглянуто шляхи покращення управління якістю обслуговування в готельно-ресторанній індустрії. The essence of the concept of "quality" and the system of quality indicators are defined in the qualification work services; the essence, meaning and features of hotel services are considered; an analysis of the internal and external environment of the hotel was carried out enterprises; ways of improving service quality management are consideredhotel and restaurant industry.