Факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Факультет соціально-гуманітарних технологій та менеджменту за Автор "Salyuk Sofiya Serhiyiivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУправління малим рестораном та шляхи його вдосконалення(Ірпінь, 2023) Салюк Софія Сергіїівна; Salyuk Sofiya SerhiyiivnaУправління ресторанним бізнесом є складним завданням, яке вимагає компетентності, креативності та здатності впоратися з різноманітними аспектами діяльності ресторану. Відправною точкою для успішного управління є глибоке розуміння ринку, задоволення потреб клієнтів та ефективне 12 впровадження стратегій та практик, які сприяють досягненню мети підприємства – надання високоякісних послуг організації харчування та досягнення прибутку Management of the restaurant business and folding objectives, as well as the competence, creativity and safety in accordance with the innovative aspects of the restaurant's activity. A good point for the successful management of the market, the satisfaction of the needs of the clients and the effectiveness of 12 strategies and practices, which are to ensure the reach of the enterprise – the provision of high-quality services to the organization of food and the reach of the budget