Навчальні посібники, підручники
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Навчальні посібники, підручники за Ключові слова "Accounting, business accounting, business operations, balance sheet, accounting at the enterprise, equity"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБухгалтерський облік(Ірпінь : Університет ДФС України, 2021) Краєвський Володимир Миколайович; Колісник Олена Пилипівна; Гуріна Наталія Валеріївна; Костенко Олександр Миколайович; Новікова Олена Павлівна; Kraevsky Volodymyr Mykolayovych; Kolesnyk Olena Pylypivna; Gurina Nataliya Valeriivna; Kostenko Oleksandr Mykolayovych; Novikova Olena PavlovnaНавчальний посібник підготовлений відповідно до робочої програми курсу «Бухгалтерський облік». У ньому розглядаються теоретичні основи бухгалтерського обліку, визначаються його сутність та прикладний зміст основних облікових категорій. Навчальний посібник містить практичний матеріал та завдання для самостійного опрацювання, які забезпечать набуття навичок та вмінь щодо застосовування на практиці основних методів, способів та засобів отримання, зберігання та обробки інформації; складання первинних документів і регістрів обліку; використання набутих знань з метою складання фінансової звітності. Видання призначене для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 071 «Облік і оподаткування» (денної та заочної форми навчання). The study guide is prepared in accordance with the work program of the "Accounting" course. It examines the theoretical foundations of accounting, defines its essence and applied content of the main accounting categories. The study guide contains practical material and tasks for self-study, which will ensure the acquisition of skills and abilities regarding the practical application of the main methods, methods and means of obtaining, storing and processing information; compilation of primary documents and accounting registers; use of acquired knowledge for the purpose of drawing up financial statements. The publication is intended for training students of higher education at the first (bachelor) level of specialty 071 "Accounting and taxation" (full-time and part-time).
- ДокументМікробіологія(Ірпінь : Університет ДФС України, 2020) Чорна Тетяна Миколаївна; Chorna Tatiana MykolayivnaУ навчальному посібнику висвітлено основні питання загальної мікробіології, зокрема історія розвитку науки; місце мікроорганізмів у системі живих істот; морфологія, фізіологія, систематика мікроорганізмів; поширення мікроорганізмів у природі і їх роль у кругообігу речовин і енергії; вплив чинників зовнішнього середовища на життєдіяльність мікроорганізмів. Розглянуто поняття про інфекції, імунітет та властивості патогенних мікроорганізмів. Приділено увагу показникам санітарно-гігієнічної безпеки та основам експертної мікробіологічної оцінки товарів. Видання рекомендовано для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Університету ДФС України. Крім того, може бути корисним викладачам та студентам інших закладів вищої освіти, експертам та фахівцям митних органів. The textbook covers the main issues of general microbiology, in particular the history of the development of science; the place of microorganisms in the system of living beings; morphology, physiology, systematics of microorganisms; distribution of microorganisms in nature and their role in the circulation of substances and energy; influence of environmental factors on the vital activity of microorganisms. The concepts of infections, immunity and properties of pathogenic microorganisms are considered. Attention is paid to indicators of sanitary and hygienic safety and the basics of expert microbiological evaluation of goods. The publication is recommended for students of higher education of the first (bachelor's) level in the specialty 076 "Entrepreneurship, trade and stock exchange activity" of the State Federal Service of Ukraine University. In addition, it can be useful for teachers and students of other institutions of higher education, experts and specialists of customs authorities.