Публікація: Правове регулювання якості та безпеки продуктів харчування в Україні
Вантажиться...
Дата
DOI
Назва видання
ISSN
Назва тому
Видання
УДФСУ
Анотація
У матеріалах розглядаються актуальні теоретичні, методологічні та практичні проблеми техногенно-екологічної безпеки України в сучасний період та в перспективі. Значна увага приділена: сталому розвитку України в умовах євроінтеграції; проблемам якості та екологічної безпеки продукції/послуг; формуванню екологічного світогляду, культури безпеки та здоров’я населення.
Опис
Бібліографічний опис
Цимбалюк С. Я. Правове регулювання якості та безпеки продуктів харчування в Україні / С. Я. Цимбалюк, К. В. Вальчук // Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку / ТЕБ-2020 : матер. Х Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 20-29 жовтня 2020 р / Ун-т ДФС України, ННІ інформаційних технологій, Каф. товарознавства та техногенно-екологічної безпеки. – Ірпінь, 2020. – С. 108–113.
