Публікація:
Правове регулювання якості та безпеки продуктів харчування в Україні

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У матеріалах розглядаються актуальні теоретичні, методологічні та практичні проблеми техногенно-екологічної безпеки України в сучасний період та в перспективі. Значна увага приділена: сталому розвитку України в умовах євроінтеграції; проблемам якості та екологічної безпеки продукції/послуг; формуванню екологічного світогляду, культури безпеки та здоров’я населення.

Опис

Бібліографічний опис

Цимбалюк С. Я. Правове регулювання якості та безпеки продуктів харчування в Україні / С. Я. Цимбалюк, К. В. Вальчук // Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку / ТЕБ-2020 : матер. Х Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 20-29 жовтня 2020 р / Ун-т ДФС України, ННІ інформаційних технологій, Каф. товарознавства та техногенно-екологічної безпеки. – Ірпінь, 2020. – С. 108–113.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в