Удосконалення стратегії збуту готельного продукту підприємства
Вантажиться...
Дата
2024
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Ірпінь
Анотація
Робота полягає в теоретичному обґрунтуванні засад та розробці заходів щодо удосконалення стратегії збуту готельного продукту підприємства.
The work consists in the theoretical substantiation of the principles and the development of measures to improve the marketing strategy of the company's hotel product.
Опис
Ключові слова
ринкові умови, збут, готельний продукт, позиції маркетингу, готельно-ресторанний комплекс, market conditions, sales, hotel product, marketing positions, hotel and restaurant complex
Бібліографічний опис
Копитко О. В. Удосконалення стратегії збуту готельного продукту підприємства : кваліфікаційна робота / О. В. Копитко ; наук. кер. М. В. Гусятинський ; Мін-во фінансів України, Держ. податковий ун-т, Ф-т соціально гуманітарних технологій, спорту та реабілітації, Каф. менеджменту та публічного управління. Ірпінь, 2024. 50 с.