Оптимізація змагальної діяльності хортингістів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

Abstract

Змагальна діяльність у спортивних єдиноборствах, зокрема в хортингу, унаслідок своєї специфіки висуває підвищені вимоги до підготовки спортсменів. У статті представлено дані щодо застосування розминочних засобів на змаганнях із хортингу. Визначено зміст, обсяг, тривалість і спрямованість розминки хортингістів перед початком змагань та безпосередньо перед виходом на хорт. Характер, тривалість, темп розминки визна¬чаються індивідуальними особливостями спортсмена, рівнем його спортивної форми, а також часом проведення змагань, їх тривалістю. Competitive activity in sports martial arts, in particular in the sport of horting, due to its specificity, places increased demands on the training of athletes. The article presents the data on the use of warm-up means in the competitions in the sport of horting. The content, volume, duration and orientation of the warm-up of the greyhounds before the start of the competition and immediately before going to the hound are determined. The nature, duration, and pace of the warm-up are determined by the individual characteristics of the athlete, the level of his/her fitness, as well as the time of the competition and its duration.

Description

Citation

Оптимізація змагальної діяльності хортингістів / В. В. Яременко, М. А. Колос, В. І. Шандригось, А. В. Каленський // Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Фізичне виховання і спорт. – 2016. – Вип. 23. – С. 148–152.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By