Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні: євроінтеграційний аспект

Loading...
Thumbnail Image

Date

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Житомир : Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон»

Abstract

В тезі проаналізовано основні проблеми продовольчого ринку України та ситуацію щодо впровадження в Україні систем управління якістю та безпечністю продукції. The thesis analyzes the main problems of the food market of Ukraine and the situation regarding implementation of quality management systems and product safety in Ukraine.

Description

Citation

Сагайдак І. С. Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні: євроінтеграційний аспект / І. С. Сагайдак, Т. М. Чорна // Наука. Освіта. Практика : матер. наук.-практ. конф. присвяченої 20-річчю факультету екології і права Житомирського національного агроекологічного університету, 12 жовтня 2017 р., м. Житомир / Житомирський національний агроекологічний ун-т, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління [та ін.]. – Житомир : Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон», 2017. – С. 319–321.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By