Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні: євроінтеграційний аспект
Вантажиться...
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Житомир : Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон»
Анотація
В тезі проаналізовано основні проблеми продовольчого ринку України та ситуацію щодо впровадження в Україні систем управління якістю та безпечністю продукції.
The thesis analyzes the main problems of the food market of Ukraine and the situation regarding implementation of quality management systems and product safety in Ukraine.
Опис
Ключові слова
якість продукції, безпечність продукції, продовольчий ринок, product quality, product safety, food market
Бібліографічний опис
Сагайдак І. С. Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні: євроінтеграційний аспект / І. С. Сагайдак, Т. М. Чорна // Наука. Освіта. Практика : матер. наук.-практ. конф. присвяченої 20-річчю факультету екології і права Житомирського національного агроекологічного університету, 12 жовтня 2017 р., м. Житомир / Житомирський національний агроекологічний ун-т, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління [та ін.]. – Житомир : Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон», 2017. – С. 319–321.