Публікація:
Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні: євроінтеграційний аспект

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон»

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

В тезі проаналізовано основні проблеми продовольчого ринку України та ситуацію щодо впровадження в Україні систем управління якістю та безпечністю продукції.
The thesis analyzes the main problems of the food market of Ukraine and the situation regarding implementation of quality management systems and product safety in Ukraine.

Опис

Бібліографічний опис

Сагайдак І. С. Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів в Україні: євроінтеграційний аспект / І. С. Сагайдак, Т. М. Чорна // Наука. Освіта. Практика : матер. наук.-практ. конф. присвяченої 20-річчю факультету екології і права Житомирського національного агроекологічного університету, 12 жовтня 2017 р., м. Житомир / Житомирський національний агроекологічний ун-т, Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління [та ін.]. – Житомир : Вид-во ЕЦ «Укрекобіокон», 2017. – С. 319–321.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в