Діагностика розвитку готельно-ресторанного комплексу
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Ірпінь
Анотація
У кваліфікаційній роботі проведено комплексну діагностику розвитку готельно-ресторанного комплексу «Бабусині витребеньки» з метою визначення напрямів його подальшого вдосконалення. Проаналізовано теоретичні засади функціонування закладів готельно-ресторанного бізнесу та сучасні підходи до оцінки їх розвитку. Надано характеристику досліджуваного комплексу, здійснено аналіз його фінансово-економічного стану, рівня конкурентоспроможності, сервісу, маркетингової стратегії та клієнтського досвіду. Виявлено ключові проблеми в діяльності закладу та розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення управлінських процесів і впровадження інноваційних рішень.
The qualification work carried out a comprehensive diagnostics of the development of the hotel and restaurant complex "Grandma's Vytrebenki" in order to determine the directions of its further improvement. The theoretical principles of the functioning of hotel and restaurant business establishments and modern approaches to assessing their development were analyzed. The characteristics of the studied complex were provided, an analysis of its financial and economic condition, level of competitiveness, service, marketing strategy and customer experience was carried out. Key problems in the establishment's activities were identified and practical recommendations were developed for improving management processes and implementing innovative solutions.
The qualification work carried out a comprehensive diagnostics of the development of the hotel and restaurant complex "Grandma's Vytrebenki" in order to determine the directions of its further improvement. The theoretical principles of the functioning of hotel and restaurant business establishments and modern approaches to assessing their development were analyzed. The characteristics of the studied complex were provided, an analysis of its financial and economic condition, level of competitiveness, service, marketing strategy and customer experience was carried out. Key problems in the establishment's activities were identified and practical recommendations were developed for improving management processes and implementing innovative solutions.
Опис
Бібліографічний опис
Ремпович В. М. Діагностика розвитку готельно-ресторанного комплексу : кваліфікаційна робота / В. М. Ремпович ; наук. кер. І. Г. Канцур ; Мін-во фінансів України, Держ. податковий ун-т, Ф-т соціально гуманітарних технологій, спорту та реабілітації, Каф. менеджменту та публічного управління. Ірпінь, 2025. 48 с.
