Публікація:
Товарознавство продовольчих товарів. Частина 2

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Назва видання

ISSN

Назва тому

Видання

Державний податковий університет

Дослідницькі проєкти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

У навчальному посібнику висвітлено питання другого змістового модуля навчальної дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» – «Товари тваринного та комбінованого походження», що стосуються споживних властивостей, класифікації та основних засад формування асортименту, вимог до якості, дефектів і можливих способів фальсифікації харчових жирів, молока й молочних продуктів, м’яса та м’ясних товарів, яєць пташиних і продуктів їхньої переробки, риби й рибних товарів, харчових концентратів.

Опис

Бібліографічний опис

Чорна Т. М. Товарознавство продовольчих товарів. Частина 2 : навчальний посібник / Т. М. Чорна ; Державний податковий університет. – Ірпінь, 2024. – 224 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в